perjantai 26. joulukuuta 2008

Näin meillä...

Parit lainaukset näin alkuun: Sisäasiainministeriön vision mukaan Suomi on Euroopan turvallisin ja moniarvoisin maa, jonka kansainvälistä kilpailukykyä tukevat aktiivinen maahanmuuttopolitiikka sekä jokaisen kokemus yhdenvertaisuuteen perustuvasta ja turvallisesta yhteiskunnasta.
Ja lisää: Tavoitteena on, että maahanmuuttopolitiikan valmistelu on yhtenäistä, kokonaisvaltaista ja aktiivista.
Varmasti Astrid Thors hieroo käsiään tyytyväisenä viimeiseen pakolaisshoppailureissuunsa, saatiin tänne lisää ihmisiä katukuvaa värittämään.
Kummasti myöskin värittävät rikostilastoja, raiskaukset, ryöstöt ym. ovat nousseet miltei jopa nopeammin kuin maahanmuuttajien prosentuaalinen osuus väestöstä. Kaisaniemenpuistoon ei ilman astaloa tohdi mennä kuin Tuskafestareille, steissillä on parempi kulkea kameran kuvassa, espalle ei edes kannata yrittää iltakahdeksan jälkeen.
80-luvulla, joka muuten olikin aika syvältä, oli se hyvä puoli, että turpaansa sai vain snagarijonossa joltain turhautuneelta kyläpoliisilta, kun nyt pitää pelätä yön timoja pimeydessä silmät viirullansa vaanimassa mahdollisia ryövättäviä.
Jos joku niitä pakolaisia tänne haluaa, niin ottakoot himaansa ja pitäisivät jotain kuria, nykyinen politiikka vain lisää muukalaisvihaa. Ovatko "herrat" niin lahjottavissa, että myöntävät merirosvoille jalansijan tänne, sillä eihän yhdelläkään apua tarvitsevalla ole resursseja tänne tulla, tuskin tietävät koko maan olemassaolosta.
Mutta kuten joku tunnettu henkilö on sanonut: Hajoita ja hallitse!
Näin täällä härmässä, hajotetaan kansalaisten oikeusturva, tuodaan ulkomaalaisia, aiheutetaan taloudellinen ahdinko kotimaan kansalaisille ja tuetaan mamuja, ei kansa napise hallituksen koplailuista, ei.
Kumma jos ei kohta ala paukkua!

1 kommentti:

  1. Joo kyl se SM: noita yön timoja tänne haluu mut suur yritykset siirretään jonnekkin niin pitkälle ku pippuri kasvaa... ja sit ne ryöstelee tuol paikallisia humalaisia ja raiskaa ohi kulkevia (blondeja) naisia mites sitte kiintiö täl hetkel 10 000 pakolaista per vuos ja lomautettuja noin 80 000 per vuos suomi suomalaisille!

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista.