torstai 13. marraskuuta 2008

Silkkaa Saatanan Sabotaasia

Kuten olette ehkä tietoinen, niin äreä postimies ajelee ympäri Töölöä päivät vitun pitkät, tekohymyään kiilloitellen. Vittumaiset asiakkaat tai ei edes idiootti autoilijat saa Colgatehymyä pois naamalta, mutta mikä vittu siinä on, että koko helsinki pitää repiä auki. Ja tietysti ilman mitään varoitusta tai järkeä. Viimeisin nerokkuus oli pistää Eläintarhan Nesteen liikennevalot pois käytöstä. Ja tietysti ruuhka-aikana (Eihän se muuten vituttaisi ajajaa). Tuloksena oli todellinen kaaos, jonka takia (silloin) Wihainen postimies myöhästyi bussistaan ja manailu oli sen mukaista.

Toisin sanoen kaupunkisuunnittelun päällikkö joutaisi takakonttiini ja hihnalle. Ja osoitelappuun osoitteeksi Novaya Zamliya. Dasvidanie vaan ja toivottavasti bekkerellit tarttuvat hyvin. Vitun Äpärä!

Ruoskaa ja Sirkushuveja

1 kommentti:

  1. Hä? Minusta on nastaa et stadia revitään auki. Joku makasiini kyl hiukkasen vituttaa mut' sitä hauskempaa on kun Finlandiatalon marmorit taas repeilevät seiniltä. Kato, kivimiehille riittää duunia, ihan keskustan ytimessä. Ei tarvi painella pitkälle maakuntaan kun voi skurulla tsujaa pummilla hommiin. Ja pimeät hommat on näin kaamosaikaan hyvin iisei järjestää. Pitä vaan opetella kuseenkin pimeessä, muuten tulee kintuille.

    Muuten olen sitä mieltä et eduskuntatalosta vois tehdä teatterisalin ja kämppiä taiteilijoille. Eduskunta vois majoittua Meri-Hakaan. Virastot virastoiksi ja kulttuurirakennukset kulttuurikäyttöön.

    Noin muuten, aika v** moni työtön menee uuteen musiikkitaloon kuuntelemaan operetteja. Nälkä kansalla saa olla, mut huveja pitää olla. Tilanne on kuin monessa maakunnassa. Piti niin komia kuntatalo rakentaa et kunnat kaatuivat persuksilleen.

    Elämä on nastaa. Vitutukseenkin tottuu ja sit ilman sitä ei oikein edes tunne elävänsä ;-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista.