torstai 6. marraskuuta 2008

Aamut kieltoon

On se vaan kumma, että nykyaikanakin yhä mennään lehmien lypsyaikojen mukaan, vaikka lähimmät lehmät on Miina Äkkijyrkällä ja lähimmät lypsettävät jossain Keravalla kaiketi automaatit utareissaan ja me täällä Stadissa joudutaan heräämään aikaisin, miksi?
Tuskin vain lypsylle, sähköä riittää illallakin ja ruuhkat pienenesivät, mikäli luovuttaisiin agraariajan jäänteestä urbaaniajanmukaisuuden saavuttamiseksi.
Kun ei tarvitsisi nousta kukonlaulun aikaan jokaisen, ei ruuhkia muodostuisi samaan malliin ja kaupunki-ilmakin puhdistuisi, mutta kepu ja kokoomus haluavat kyykyttää kansaa, joka heitä ruokkii.
Pakottamalla kansalaiset tähän järjettömään aikatauluun saadaan aikaan univajeen aiheuttamaa tylsistymistä, joka on vain eduksi koplaillessa verovaroilla omaan pussiin ja kaveri-sukarille kans.
Niin kauan kun enemmistö kulkee kokoomuspussi päässään, niin kauan pimeydessä vaeltaa kansakuntamme loppuaan kohti.

2 kommenttia:

  1. samaa mieltä, ehdottomasti. Urbaaniympärisö enemmän esille!

    VastaaPoista
  2. Aikaisemmin nukkumaan, hölmöt!

    Minä nautin aamuista. On kiva kun ei ole kaiken maailman renttuja liikkeellä. Voi rauhassa touhuta omiaan ja kaupoissakin voi rauhassa valikoida ostoksia (silloin kun sattuu olemaan varaa). Hurstillekin pitäisi saada aamuajat. Olisi vähemmän jonoa ja tungosta!
    Musta on hyvä et kaljaveikot rellestää iltaisin ja nukkuvat aamuisin. Näin tällä minunkin harvinaisen pitkällä kuivalla kaudella on mahdollisuus jatkua edelleen kun en törmää kavereihin.
    Lähikuppilani porukka jo huhusi minun kuolleen :-)

    Tää on vähän sama meininki kun muuttaessani stadista kerran kymmeneksi vuodeksi veke, olin saman verran pois Vanhan kuppilasta. Palasin stadiin ja löysin tutut naamat samasta pöydästä mihin olin ne aikoinaní jättänyt.

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista.