maanantai 24. marraskuuta 2008

Aamu aiheuttaa kuoleman

Taas aihe, josta olen raakkunut. Nyt se on tutkittu ja todennettu. Agraarielämäntapa on epäterveellistä! Kuten olen aiemminkin maininnut, en tarvitse aikaisia herätyksiä, sillä ei ole lypsettäviä, enkä hanki!
Silti joka aamu pitäisi nousta ennen auringonnousua, miksi?
Tänäänkin maisema oli lumen peitossa, paitsi tienpientareet autojen peitossa, koska talvi "yllätti" autoilijat. Miksi? Ensinnäkin syytä on ratin ja penkin välissä yllinkyllin, mutta myöskin siinä, että jokaisen on noustava kukonlaulun aikaan ja riennettävä samaan aikaan töihin silmät rähmässä ja aivot narikassa turhan aikaisen herätyksen vuoksi. Sitten ihmetellään kuorossa, kun asiat eivät oikein suju.
Jos arkadianmäen pellet eivät ymmärrä kansan parasta, olisi heidän aika tehdä sauvakävelyretki Tallinnaan mitä pikimmin jäätä myöten.
Ja ne uuvatit, jotka ovat äänestäneet nämä omaneduntavoittelijat eduskuntaan, voisivat seurata edustajiaan aivan kintereillä, jotta tyhmyys maassamme vähenisi. Voisivat aloittaa retkensä kukonlaulun aikaan mitä mieluisimmin, sillä silloin kunnon kansalaiset vielä haluaisivat nukkua, jotteivät joutuisi ruuhkissa kärvistelemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnista.