tiistai 14. huhtikuuta 2009

Pedofiilien tuomiot vaativat yhä tarkentamista

Seksuaalinen hyväksikäyttö on rangaistavaa, lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö rangaistavampaa. Näin useimmat ajattelevat, vaan tuoreen tutkimuksen valossa rangaistukset ovat jopa lievempiä kuin näpistyksestä. Itä-Suomen hovioikeus on oikein kunnostautunut tässä raiskaajien ja pedofiilien suosimisessa, ovat antaneet ehdollisia tuomioita törkeistä hyväksikäyttötapauksista. Pistääkin miettimään, että onkohan tuomarikuntamme niin puhtoista ja nuhteetonta, kuin julkisuuskuva antaa ymmärtää. Useimmat kiinnijääneet pedofiilit kun median mukaan ovat "kunnon kansalaisia"... Tuomaritkin ovat kunnon kansalaisia, vai ovatko? Kuinka kukaan täysjärkinen voi lieventää pedofiilin rangaistusta, käyttäen argumentteina "kunnon kansalainen", "yhteiskunnan tukipilari", "menee työpaikka", "tulee perheongelmia" ynnä muuta paskaa.
Jokaisen pedofiilinpuolustajan nimi julkiseksi ja tietokone yms. syyniin, eihän pedo pedon silmään kuse. Syytä olisi epäillä moisten tuomionlieventäjien pyörivän samassa harrastajakerhossa kuin lievemmin tuomittu kanssaeläjänsä... Oikeutta ei kenkään tässä maassa saa, vaikka olisi suutari yrittämässä sitä sinne neuloa.
Pedofiilit kiven sisään ja avain vanhoille hörhöille, siinä oikeus toteutuisi.
Vaan tuomareilla ei ole munaa tuomita harrastekerhon kaveria, muuten se vasikoi? Voi helvetti. Moni elämä pilalla, eikä riitä, sillä pedofiilin jättämät arvet koristavat uhriensa elämää loppuiän. Tekijän päästessä tuomarin kanssa illallisen jälkeen harrastelemaan...
Voiko oikeuteen enää luottaa?

1 kommentti:

  1. Olen itsekkin miettinyt, miksi seksuaalinen paha teko on parempi asia kuin liikennerikomus tai varkaus. Millä perusteella on laki luotu, jos ei noin törkeällä loukkauksella ihmisyyttä kohtaan saa kunnon rangaistusta? Pitäisi varmaan jokin tuomari-isi ja hänen tyttrensä juttu julkistaa ennen kuin tapahtuisi ns. herääminen vai riittäkö sekään?

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista.