maanantai 20. lokakuuta 2008

Kunnallisvaalit

Näin sitten edustajat edustavat isolla rahalla itseään eri medioissa ja mainostelineissään...
Vaalilauseet ovat kuin wunderbaum, mukamas nenää miellyttäviä, mutta tarkoituksena peittää paskanhaju. Siinä kuitenkaan onnistumatta. Kivisen kirveensä kaivoon paiskaavat vihreät kokoomukset ja punaiset vihreät ynnä muut falskit tyhjänpuhujat ympäripyöreyksillään.
Stadi stadilaisille stadilaiselle elämäntavalle ja maalaisesti ajttelevat takaisin kotikonnuilleen kärvistelemään kurjaa kohtaloaan korvessa keskellä ei mitään. En mäkään mee tonne junteille selittämään, ettei paskaa saa peltoon kylvää yllinkyllin, sehän menee vesistöön ja pilaa ne.
Lehmät toki pitää aikanaan lypsää, mut miksi helvetissä urbaanin elämän pitää sopeutua agraariaikataulujen mukaisiksi? Olisikohan maalaispuolueilla syytä häpeämiseen kansan orjuuttamisesta kukonlaulun rytmiin? Olisi, sillä kaupungissa ei paljon kukkoja näe ja kukkoilijat laitetaan ruotuun.... Broileri on suht halpaa. Kuinka halpoja ovatkaan poliittiset broilerit?
Mutta muuan slogan jäi mieleeni: Tärkeintä ei ole voitto, vaan se että kokoomus HÄVIÄÄ!
Kehoitan täten jokaista käyttämään kaupunkilaisjärkeään ja äänestämään silti, vaikka edes ei tunne politiikkaa läheiseksi itselleen. Se silti vaikuttaa elämääsi ja paljon.
Valtapuolueiden etu on passiivisuus äänestäjien taholta, joten tehkää jotain järkevää. Ei iso vaiva.
Silti ihan kusetusta koko poliittinen peli. Kusettajia useimmat. Kokeilis elää köyhän todellisuutta vuoden, niin hajoais ennen kuukautta, veikkaan...

1 kommentti:

  1. Äänestäkää Sepiä!

    http://personal.inet.fi/tapahtuma/vaalit2008/anfy.html

    Koko sivut, hyviä kuvia:

    http://personal.inet.fi/tapahtuma/vaalit2008/favorite.htm

    Minäkin äänestän tietenkin häntä!
    F#

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista.