torstai 16. lokakuuta 2008

Jotain

Kylläpä aika rientää... unta tarvitaan täälläkin... Kuka vaihtais vähän käytettyyn lapsuuteen?
Pointti tällä kirjoituksella on siinä, että laittaisitte kommentin. Sen voi tehdä anonyymisti.
Turha sit itkeä, jos suojatielle jäät jalankulkijoiden harvinaisilla ja lyhyillä vihreillä, kun kävelen konepeltis päältä. Jää kotiin jos kolottaa. Tai kuole pois. Kunhan kommentoit joskus. Pieru ei riitä kommentiks, pitäähän KAIKKIEN kuulla, saatana!
Ja sit kaikenmaailman Hyssälät vois tulla visiitille lähiöihin yöaikaan, kun ravintolat suljetaan menon ollessa ylimmillään, jengi ei ole vielä tarpeeksi väsynyttä ja myynti lopetettiin...
Kyl vois vähän ministerin silmät aukeemisen sijasta turvota umpeen suoran kansalaispalautteen johdosta. Eikä mua vituttais hetkeekään. Nauraisin. Ääneen. Julkisesti. Lukiessani työmatkalla lehdestä. Ehkä heräisi, mutta historia toistaa itseään... "Yhyy, vittu, ne löi mua, mä vaan halusin hyvää kaikille, kun en ite ees juo tai bailaa..." Painuis suoraan sanoen helvettiin tästä kontinuumista, olis silläkin (ja meillä) mukavampi elämän irvikuva rajoituksineen, joita ei tosiaankaan tarvita lisää. Jos Hyssälät haluavat rajoittaa jotakin, suosittelisin aloittamaan ihan hengittämisestään alkaen koko repertuaarin loppuun asti.

2 kommenttia:

  1. Cha! Edward on tarttunut sanan säilään. Niin on kaunista saada lukea stdin vetovoimaisimman radioparonin ajatuksista.

    Lokkikokkien keittokerhon keittokirjaa ei koskaan julkaistu Voimassa, oli kai liian tujua tavaraa, et se sopis evääksi tälle foorumille.

    Toiste lisää. F#

    VastaaPoista
  2. Metaani on suurimpia ilmastoamme tuhoavia kaasuja. Sitä on runsasaasti mm. pieruissa. Ehdotankin että se asetetaan verolle. Jokainen suomalainen joutuu maksamaan suolikaasuistaan haittaveroa, joka olisi suoraan ulosottokelpoinen ilman oikeuden päätöstä.

    Tämä vero jyvitettäisiin, eli enemmän tuhnuttelija maksaa myös enemmän. kaikkien yli 15v. suomalaisten olisi käytävä lääkärissä mittauttamassa päästönsä, esim. yöpymällä sairaalassa anturi ahterissa. Näin sairaanhaoitajillekin taattaisiin työllisyyttä ja ruhmuverolla maksettaisiin niiden palkat. Tämä katsastus olisi kerran vuodessa, kukin kansalainen kävisi mittauksessa loma-aikanaan.

    Maahanmuuttajilta ei tätä veroa perittäisi sillä ovat saaneet kärsiä ihan tarpeeksi. Joutuneet katselemaan possupyörätelineitä ja kestämään jumalanpilkkaa kun possu telkkarissa kantaa kylttiä ja kehoittaa syömään kanaa.

    Näin saadaan suomalaiset syömään terveellisemmin ja maailman ilmasto pelastuu!

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista.