sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Kansalaisvelvollisuus täytetty


Kävin sitten läpi tuulen ja vihmovan sateen kuitenkin täyttämässä märin vaattein kansalaisvelvollisuuteni, eli äänestämässä.
Ilma lupaili samaa, mitä politiikkakin, paskaa silmille. Näemmä vaalitulos riippuu ilmoista.
Kokoomus jyllää. Miksi helvetissä näin on päässyt käymään? Stop kokoomukselle ja keskustalle!
Ois ny kaikki hipit äänestäny, et ois ehkä saatu jotain muutosta. Mummot kumoon valtuustossa ja taide vapaaks tai jotain, mut vaan ympäripyöreetä paskaa...
Kokoomus jossain mainoksessaan hehkutteli talkoohenkeä, mutta olisivatko talkoohengessä auttamassa orjastatuksen menettäneitä kuntouttavan työtoiminnan uhriksi joutuneita luottotietonsa ja kansalaisoikeutensa kadottaneita syrjäytettyjä?
Vahvasti epäilen... Mutta äänestin, vaikka vaatteet kalsareita myöten märkänä perille pääsin ja ketutti kuin pientä oravaa; paljon käpyjä, muttei yhtään hammasta... Kannattikohan toi reissu?

1 kommentti:

  1. Toivottavasti jengi viitsii jenkkilässäkin vaivautua urotekoon, läpi tuulen ja tuiskun.

    Obama kuitenkin voittaa. Tai voittaisi ellei satu omituisia äänien hukkumisia ja muuta epäselvää-selittämätöntä jonka seurauksena McCain-kääkkä valitaan Seniiliksi Nestoriksi. No, jos vaaleja ei onnistuta kuitenkaan sabotoimaan kylliksi, niin sitten Obama kuolee kaikkien mielestä ikävässä "onnettomuudessa". Mikäli hänet ihan reilusti surmataan, kuten Kennedy. Sit CIA saa syyllisen kiinni ja se on joku onneton Harlemin nisti -mukamas.
    No, kuitenkin tuki Obamalle!
    T: Hän joka kirjoittaa

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista.