maanantai 26. tammikuuta 2009

Maahanmuuttopolitiikasta

Lisää rahaa hukkaan heitettäväksi!

Sitaatti hesarista 21012009:
"Thors haluaa elvytyspakettiin rahaa turvapaikkahakemusten käsittelyyn"

Astrid Thors varmaankin olisi valmis omasta pussistaan laittamaan avustusta ja kotiinsakin majoittaisi "turvapaikanhakijoita"?
Luulisi tuossa asemassa olevan ihmisen tietävän, ettei tänne ihan sattumalta tulla, ei ainakaan oikeasti apua tarvitsevasta kansanosasta, sillä Irakin ja Somalian köyhät eivät voisi edes munuaisiaan myymällä päästä kuin naapurivaltioon. Ja ottaen huomioon ko. maiden politiikan ja opetuksen (lue sivilisaation) tason, tuskin Suomesta ovat kuulleet. Paitsi rikkailta sukulaisiltaan, jotka ovat tänne majoittuneet loisimaan ja käyvät (tietenkin) valtion tai kaupungin maksamilla lomilla kotimaassaan.

Lisää Thorsin möläytyksiä: "Thorsin mukaan yksittäisten maahanmuuttajaryhmien kuten somalien tai irakilaisten kotoutumisen ei voida sanoa epäonnistuneen, vaikka heidän työttömyytensä olisikin huomattavasti muita maahanmuuttajaryhmiä korkeampi. Maahanmuuttoministeri uskoo, että kyse on pikemminkin suomalaisten rasismista.... ...Somaleista noin 50 prosenttia ja irakilaisista noin 60 prosenttia on työttömiä. Maahanmuuttajaa pidetään kotoutuneena silloin, kun hän saa Suomesta töitä. "

Kummasti puhuu ristiin kuitenkin. Mikähän lienee Thorsin motiivi pohjimmiltaan olla tässä asiassa? Olisiko syytä tutkia Ministerin taustat, sillä tämä vähintäänkin haisee kuin sivettikissojen teurastamo? Ja toinen Astrid (Gartz) haluaa sijoittaa nämä tulevat suomen toivot keskustan hotelleihin. Syyksi sanoo sen, että turhapaikanhakijoiden pitää asioida virastoissa ym. ym. Jos niiden pitää jossain muukalaisvirastoissa juosta, eikös voisi ne kaikki sijoittaa vaikka Kajaaniin? Kovasti muutenkin ollaan alueellistamassa eri toimintoja, niin tämähän olisi oiva keino säästää; Kainuussa on halvemmat vuokrat, puhtaampi ilma, hiljaisempaa (etteivät sotaa vastustavien kostoa pakoon tulevat kohtaa liikaa hälyä ympärillään) ja se on riittävän kaukana stadista. Tai Ahvenanmaalle. Eroa Astrid Thors!
Eikun saunan taakse ja ysimillistä buranaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnista.